HBKlussenbedrijfLogo0

HB Klussenbedrijf is een veelzijdig bedrijf!!

Hieronder een impressie van de klussen die ik heb mogen uitvoeren. Hiermee wil ik u een indruk geven van de variaties aan werkzaamheden die HB Klussenbedrijf voor u kan verzorgen. Dit is nog maar een klein aantal klussen die ik heb uitgevoerd of voor u kan realiseren.

Andere klussen die ik al eerder heb mogen uitvoeren:

  • Nieuwe garagedeuren plaatsen
  • Projectklussen
  • Kleine aanbouwen
  • Doorbraak maken voor bv. plaatsen van tuindeuren
  • Stukadoorswerkzaamheden
  • Schilderwerk enz. enz.

Heeft u andere klussen of ideeën voor klussen die ik voor u kan en/of mag uitvoeren? Neem dan contact door het contactformulier in te vullen of voor een afspraak te bellen met Henk van den Hoek 06-12967386 zodat ik hierover met u in gesprek kan gaan.

Het maakt niet uit of het nu binnen- of buitenwerkzaamheden zijn.

Uiteraard zijn de offertes die wij u bieden zeer overzichtelijk en geheel vrijblijvend.

 

Op maat gemaakt.

Voor al uw ideeën maar die niet te koop zijn in de winkel kunt u contact opnemen met HB Klussenbedrijf. Denk hieraan bijvoorbeeld aan een loungeset voor onder uw overkapping op maat gemaakt. Het kunnen natuurlijk ook lekkere luie stoelen zijn om van de zon te genieten of een bar set waar je zomers lekker aan kan borrelen in de avondzon. Maar een mooie houten kast in de slaap en/of woonkamer of onder de trap kan door HB Klussenbedrijf worden gerealiseerd. Of zoals op de afbeelding is te zien een bed voor groot en klein in alle vormen en maten is geen probleem.
Heeft u leuke ideeën en vragen hierover vul dan vrijblijvend het contactformulier in op deze site en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Traprenovaties.

Heeft u een lelijke trap en deze wilt u laten oppimpen, dat kan bij HB Klussenbedrijf.
Wilt u hem laten schuren en schilderen of voorzien van bv. laminaat vul dan het contractformulier in op deze site en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Toitlet en Badkamer nieuw en renovatie.

Net verhuist of is uw oude badkamer/toilet aan een frisse look toe geen probleem voor HB Klussenbedrijf.
Wij hebben al veel badkamers en toiletten mogen renoveren en realiseren.
Wilt u meer informatie hierover vult u dan het contractformulier in op deze site en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Overkappingen en serres.

Wat is er nou lekkerder dan onder je overkapping of serre zitten met een glas wijn in de hand terwijl het buiten regent en u toch droog zit en geniet. Deze klus kan HB Klussenbedrijf voor u realiseren. Van groot tot klein, geheel of gedeeltelijk dicht zegt u het maar.
Heeft u vragen over het plaatsen van een serre of een overkapping vult u dan het contractformulier in op deze site en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Keukens.

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken, of het opknappen van uw oude keuken door bijvoorbeeld alleen de frontjes te vernieuwen kunt u terecht bij HB Klussenbedrijf.
Heeft u vragen over het plaatsen van een keuken of het opknappen van uw oude keuken vult u dan het contractformulier in op deze site en wij nemen contact met u op voor een afspraak.